هندزفریهای سیمی در مقابل هندزفریهای بیسیم: مزایا و معایب
در جهان پیشرفته و رو به رشد این روزها، استفاده و بکارگیری وسایل و تجهیزات دیجیتال بسیار فراگیر شده است. بطوریکه همه افراد بهنوعی با این تجهیزات در ارتباط هستند و این تجهیزات به بخش مهمی در زندگی ما تبدیل شدهاند. یکی از این تجهیزات هندزفریها هستند که در دسته لوازم جانبی گوشیهای هوشمند قرار دارند. هندزفریها در دو نوع بیسیم و باسیم در بازار یافت میشوند؛ اما انتخاب بین این دو هندزفری چالش بسیاری از افراد است. بههمین دلیل ما این مقاله را به مقایسه هندزفری سیمی و بیسیم اختصاص دادهایم تا این مشکل و چالش شما را برای همیشه حل نماییم.
همچنین در این مقاله قرار است به مزایا و معایب هر دو هندزفری بپردازیم تا در انتخاب مدل مناسب هندزفری به شما یاری رسانیم. هر کدام از این دو دسته هندزفری مزایا و معایب خود را دارند و نمیتوان گفت کدام مناسبتر است؛ چرا که هر فرد باید به نیازهای کاربری و سلیقه خود نگاه و سپس اقدام به خرید این گجت نماید. در هر صورت بررسی تفاوتهای این دو هندزفری شما را راهنمایی میکند که خرید موفقی در هندزفری تجربه نمایید. با ما همراه باشید.
مقایسه هندزفری سیمی و بیسیم از نظر ویژگیها
با حضور هندزفریهای سیمی اکثر افراد هندزفریهای سیمی را محصولاتی قدیمی و ابتدایی میدانند که فقط برای کارهای ساده و معمولی مناسب هستند؛ اما باید بدانید که هندفریهای سیمی امروزه در تنوع بالایی تولید میشوند. این هندزفریها محدودیت بیشتری را فراهم مینمایند؛ اما در مقایسه هندزفری سیمی و بیسیم با یکدیگر میتوان گفت که با تمام نقصها و محدودیتها همچنان هندزفری سیمی کیفیت صدای بهتری ارائه میدهد.
در مقابل هندزفریهای بیسیم این روزها بسیار وایرال شده و مورد توجه کاربران قرار دارد. از این رو تولید کنندگان این هندزفریها ویژگیها و قابلیتهای زیادی را برای این هندزفریها در نظر گرفته و اجرا میکنند. حتی توانستهاند کیفیت صدای هندزفری بیسیم یا بلوتوثی را ارتقا دهند. با این حال اگر از عاشقان موسیقی هستید و در حوزه آهنگسازی کار میکنید، بهتر است هندزفری سیمی را انتخاب نمایید.
مزایا و معایب هندزفری سیمی
با مقایسه هندزفری سیمی و بیسیم و دقت در مزایا و معایب این دو مدل هندزفری بدون شک میتوانید یک انتخاب عالی داشته باشید. بههمین منظور ما در ادامه ابتدا به مزایا و سپس به معایب هندزفری سیمی خواهیم پرداخت:
کیفیت صدای خوب
با اینکه تکنولوژی هندزفریهای بیسیم نسبت به گذشته بسیار پیشرفت داشته و امروزه این هندزفریها قابلیتهای بیشتر از نوع سیمی دارند؛ اما هنوز افرادی که کیفیت صدا برایشان مهم است، بهسراغ هندزفری سیمی میروند.
زمان پخش نامحدود
در مقایسه هندزفری سیمی و بیسیم اولین تفاوتی که بهچشم میخورد، نیاز هندزفری بیسیم به منبع تغذیه و شارژ است. بههمین علت نمیتوانید به مدت نامحدود از آن استفاده نمایید؛ در حالی که با هندزفری سیمی محدودیت زمان استفاده ندارید.
عمر طولانی
اگر بهخوبی از سیمهای یک هندزفری سیمی مراقبت نمایید، این هندزفری در مقایسه با هندزفری بیسیم یا بلوتوثی بیشتر برای شما کار خواهد کرد. علت عمر طولانیتر هندزفری سیمی نسبت به بیسیم عدم وجود باتری در این هندزفری میباشد.
سهولت استفاده
هندزفریهای باسیم قابلیت پشتیبانی از plug-and-play را دارا هستند. از این رو در مقایسه هندزفری سیمی و بیسیم میتوان گفت که با وجود این قابلیت، هندزفری سیمی بدون نیاز به تنظیمات به هر دستگاه صوتی وصل خواهد شد؛ اما یک هندزفری بلوتوثی با چالشهایی مانند تداخل امواج بیسیم و یا نیاز به جفت شدن با دستگاه صوتی روبروست. در کل یکی از دلایل محبوبیت هندزفریهای سیمی در میان کاربران مزیت قابلیت پشتیبانی از plug-and-play است.
با وجود تمام این مزایا، هندزفریهای سیمی هم معایبی دارند که عبارتند از:
• محدودیت در حرکت و فعالیت
• سیمهای نازک و آسیبپذیر
• عدم سازگاری
• گره خوردن سیمها
• و...
بررسی مزایا و معایب هندزفری بیسیم یا بلوتوثی
یک راه مقایسه هندزفری سیمی و بیسیم و انتخاب بین این دو هندزفری تعیین نوع انتقال صدا و دادههای صوتی در این دو هندزفری است. هندزفری بلوتوثی از فناوری انتقال رادیویی برای انتقال دادهها و صدا بهره میبرد. بنابراین یک مزیت و در عین حال متفاوت هندزفری بیسیم در مقابل هندزفری سیمی نوع انتقال اطلاعات و صدای این گجت است. در ادامه به مزایا و معایب دیگر این هندزفری اشاره خواهیم کرد:
• عدم محدودیت در حرکت: مهمترین مزیت هندزفری بیسیم نبودن سیمها و آزادی عمل بیشتر با این هندزفری است. بنابراین اگر با سیمهای هندزفری درگیر هستید، نوع بلوتوثی برای شما بهتر است.
• حمل آسان: هندزفری بیسیم با توجه به ابعاد کوچک و جمعوجور بهآسانی در جیب، کیف یا کوله شما جا شده و فضای کمی را اشغال میکند. بنابراین بهآسانی میتوانید آن را با خود حمل نمایید.
• سازگاری با دستگاههای جدید: پیشرفت در گوشیهای امروزی سبب حذف جک 3.5 میلیمتری در این گوشیها و جایگزین شدن بلوتوث در آنها شده است و این یعنی که هندزفریهای بیسیم با گوشیهای جدید کاملا سازگار هستند.
از معایب هندزفری بیسیم میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
• تاخیر صدا
• عمر محدود باتری
• مشکلات مربوط به تعمیر
• مشکلات اتصال
• و...
مقایسه هندزفری سیمی و بیسیم از نظر قیمت
برای تولید هندزفریهای بلوتوثی از فناوریهای قویتری استفاده میشود و بههمین دلیل در مقایسه هندزفری سیمی و بیسیم از لحاظ قیمت میتوان گفت قیمت هندزفریهای بلوتوثی بیشتر است. البته هر چقدر کیفیت متریال بکار رفته در هندزفری بهتر باشد، قیمت آن با افزایش مواجه خواهد شد.
در کل تولید یک محصول با فناوری بیسیم هم هزینهبر است و هم زمانبر میباشد. در ضمن شرکتهای تولید کننده هندزفریهای بلوتوثی برای ارتقای بهتر این هندزفریها تحقیقات و آزمایشات بسیاری را انجام میدهند و بههمین دلیل هندفری بلوتوثی گرانتر از هندزفری سیمی میباشد.
کلام آخر
هندزفری بیسیم یا باسیم هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارد و در نهایت انتخاب بین این دو هندزفری به نیازها و سلیقه شما وابسته است. در حالت کلی در مقایسه هندزفری سیمی و بیسیم میتوان گفت که هندزفری سیمی صدای باکیفیتتری در قیاس با نوع باسیم دارد. در مقابل هندزفری باسیم بهدلیل ابعاد کوچک حمل و نقل بهتری دارد و استفاده از آن برای کاربر آسانتر است. از طرفی هندزفری سیمی نیاز به شارژ ندارد و میتوانید بدون محدودیت زمان از آن استفاده نمایید. بنابراین با توجه به این مزایا و معایب انتخاب با شماست.
چنانچه برای دیدن سایر دسته های فروشگاه الوان مارکت به دنبال محصول دلخواه خود در دسته بندی های فروشگاه که شامل مد و پوشاک، آرایشی و بهداشتی، عطر و ادکلن، موبایل و کالای دیجیتال، لوازم خانگی، صوتی و تصویری، لپ تاپ و کامپیوتر ، کفش زنانه، کفش مردانه، کفش بچه گانه، اسپرسوساز خانگی و صنعتی، آبمیوه گیری خانگی و صنعتی، هستید به راحتی چند کلیک اقدام به خرید آسان و اطمینان با تحویل فوری نمایید.