دستکش پلاستیکی طبی + بهترین قیمت خرید
دستکشهای پلاستیکی طبی پوششی برای دستها هستند و پزشکان از آن برای مصارف بالینی و در زمینه درمان برای جلوگیری از شیوع عفونتها، بیماریها، عفونتها و عوامل خطرناک استفاده میکنند.
دستکش پلاستیکی طبی
دستکش های یکبار مصرف مورد استفاده پزشکان در هنگام معاینه، انجام اقدامات سرپایی و یا موارد دیگر دارای ویژگی هایی هستند که باعث شده است برای مصارف طبی استفاده گردد. تمامی افراد ارائه دهنده خدمات پزشکی از این محصولات پلیمری استفاده می کنند که شامل لاتکس، لاستیک نیتریل، پلی وینیل کلراید، نئوپرن و ... می باشد که تقاضا برای این محصول در بازار زیاد است و روزانه چندین تن تولید و به بازار تزریق می شود.
وجود بسیاری از بیماری ها و ویروس ها باعث ایجاد ترس از شیوع آن ها در بین افراد شده است، از این رو تمامی کادر درمانی و مردم عادی از این دستکش ها برای جلوگیری از ابتلا به بیماری ها استفاده می کنند. تنوع این دستکش ها نیز افزایش یافته و برای زمینه های مختلف طراحی شده اند و همین امر باعث شده تا در انتخاب نمونه مناسب برای استفاده خود دچار مشکل شویم البته با کمی تحقیق در مورد این محصول می توان به راحتی بین آنها تفاوت قائل شد. برای اینکه این اطلاعات را به دانش خود اضافه کنید، لازم است این مقاله را بخوانید و در نهایت با کاربردهای آن ها آشنا شوید.
انواع دستکش های پلاستیکی طبی:
با توجه به پیشرفت علم و فناوری، انواع مختلفی از این محصولات ایجاد شده است که هر کدام از مواد شیمیایی و طی روندهای مختلفی تولید می گردند.از نمونه های دیگر آن می توان به دستکش وینیل، دستکش نیتریل، دستکش لاتکس، دستکش معاینه، دستکش جراحی، دستکش کلر، دستکش ایلئوم و ... اشاره کرد.
دستکش لاتکسی:
دستکش لاتکسی اغلب در روش های جراحی استفاده می شوند زیرا می توانند چندین ساعت بدون هیچ آسیبی روی دست پزشک باقی بمانند. این دستکش ها ابتدا توسط شرکت Ansil تولید شد که به همین صورت و با استفاده از این مواد کاندوم را تولید کرد و اجزای تشکیل دهنده این محصول لاتکس طبیعی است که حس لامسه را به بهترین شکل برای مصرف کننده ایجاد می کند و از حساسیت بالایی برخوردار است.
از خواص لاتکس می توان به وجود خاصیت ارتجاعی در آن اشاره کرد که استفاده از آن را آسان کرده است البته شایان ذکر است که برخی افراد به این دستکش ها حساسیت دارند و این به دلیل وجود پروتئین های محلول در آب است. که حاوی آنتی ژن هایی است که باعث ایجاد علائم حساسیت زا در افراد می شود.از جمله این واکنش ها می توان به نوع موضعی و سیستمیک اشاره کرد که در حالت اول باعث خارش پوست، قرمزی و کهیر می شود و در حالت دوم در تماس با غشای مخاطی باعث شوک یا مرگ می شود.
از نظر پزشکی ثابت شده است که افرادی که بدنشان به موز، آووکادو، بلوط و کیوی واکنش نشان می دهند اغلب به latex نیز آلرژی دارند.
دستکش نیتریل:
این دستکش یکی از پرکاربردترین ها در بین انواع این محصول طبی محسوب می شود و به همین دلیل مطابق با استانداردهای EN 455 بوده و از ویژگی های آن که آن را متمایز می کند می توان به استحکام بسیار بالا در برابر سوراخ شدن حین استفاده و ایجاد کشش و مقاومت در برابر مواد شیمیایی اشاره کرد..
بهترین انتخاب برای مصارف پزشکی، کاف نیتریل است، در مقایسه با انواع دیگر، مزایای بیشتری دارند، هر چه کیفیت مواد اولیه ی تولید این کالای پزشکی بالاتر باشد حساسیت و واکنش کمتری روی پوست شما خواهد داشت.این نوع دستکش برای افرادی که دارای آلرژی به لاتکس هستند توصیه می شود.البته ضخامت آن بیشتر از بقیه است و همین امر باعث کاهش انعطاف پذیری آن می شود و به دلیل کیفیت بسیار بالا در زمینه های غیر پزشکی نیز استفاده می شود.
دستکش های جراحی:
این دستکش ها ویژگی های خاص خود را دارند که از جمله آنها محافظت قوی در برابر آلودگی و انتشار آن است. همچنین نوع غیر پودری این محصولات در برابر انواع مواد شیمیایی، روغن ها و ... مقاومت بسیار بالایی از خود نشان می دهد.
دوام و انعطاف پذیری آن نیز بالا بوده اما به طور کلی این فرم را می توان به دو دسته پودری و غیر پودری طبقه بندی کرد که البته اکثر پزشکان تمایل به استفاده از نمونه ی بدون پودر این محصول را دارند. مدل پودری این دستکش از نشاسته ذرت ساخته شده و به راحتی پوشیده می شود اما پس از استفاده لایه ای از نشاسته ذرت بر روی پوست باقی می گذارد که باعث ایجاد حساسیت در پوست افراد می شود.
دستکش وینیل:
این دستکش ها از نظر اقتصادی بسیار مقرون به صرفه هستند و از این نظر رتبه اول را دارند. البته دوام، کیفیت و خاصیت کشسانی این محصول بسیار پایین است که شاید همین امر دلیل ارزانی قیمت این محصول نسبت به سایر حفاظ های طبی دست باشد.به همین دلیل اغلب در مکان هایی که عفونت وجود دارد که احتمال سرایت بیماری و خطرات آن کمتر است استفاده می شود.
این دستکش ها مانند نوع لاتکس باعث آنتریک پوست می شوند و به همین دلیل همچنان نوع نیتریل را برای مصارف پزشکی توصیه می کنیم. دلیل بروز نازک شدن و لطافت، وجود PVC در مواد اولیه این محصول است. لازم به ذکر است که در برابر مواد شیمیایی، ضدعفونی کننده ها و ... مقاومت کمتری دارند.
خرید دستکش پلاستیکی طبی:
قبل از خرید دستکش یکبارمصرف باید نکاتی را ارزیابی کنید که مهمترین آنها سنجش میزان نیاز خود به این محصول است و سپس کارخانه ای را پیدا کنید که بتواند آن را مطابق با استانداردهای جهانی تولید کند.از دیگر گزینه های مهمی که در خرید دستکش باید به آن توجه کرد، دوام و کیفیت دستکش و همچنین میزان راحتی در هنگام استفاده، عدم حساسیت به پوست دست، قیمت مقرون به صرفه، میزان انعطاف پذیری و ... می باشد.
بر این اساس، در صورتی که تمایل به استفاده از این دستکش ها در کارهای آزمایشگاهی و جاهایی که با مواد شیمیایی خاص و غیره تلاقی دارند، استفاده از دستکش های وینیل یا لاتکس را توصیه می کنیم. اگر این محصول را برای مصارف پزشکی خریداری میکنید، باید به شما توصیه شود که از خرید نمونه پلاستیکی و شفاف خودداری نمایید، زیرا قابلیت انتقال ویروس نسبت به سایر هم نوعان بیشتر بوده و ماندگاری آن نیز کوتاه است،
حتما به یاد داشته باشید که نوع طبی این محصول معمولا در سایزهای مختلف تولید می شود پس بهتر است قبل از خرید به این نکته توجه کنید.
قیمت دستکش پلاستیکی طبی:
قیمت دستکش های طبی از X تا Y دلار است؛ البته به دلیل نوسانات قیمت مواد اولیه این محصول به این محدوده عددی توجه نکنید و برای اطلاعات دقیق با کارشناسان ما تماس بگیرید.
کارشناسان ما می توانند از تنوع محصولات ما به شما اطلاع دهند و قیمت آنها را به صورت روزانه در اختیار شما بگذارند. همانطور که می دانید انواع مختلفی از این محصول در ضخامت ها، کیفیت و ماندگاری متفاوت موجود است و همه این عوامل بر نهایی شدن قیمت آن تاثیر می گذارد.