قیمت خرید سلفون از تولید به مصرف به صورت عمده

قیمت خرید سلفون از تولید به مصرف به صورت عمده

55
۵ ماه پیش
0

قیمت خرید سلفون از تولید به مصرف به صورت عمده

سلفون  از محصولات مخصوص نگه داری مواد خوراکی می باشد که از ورود هوا به داخل پکیج بندی های مواد غذایی جلوگیری می نماید.

معرفی سلفون

همان گونه که می دانید سلفون توانسته  صنعت بسته بندی را متحول کند  و ده ها سال است که تسلط خود را بر بازار زیاد کرده است، البته فیلم های پلاستیکی تقلیدی زیادی وارد بازار شد که این پلیمر را با چالش فروش رو به رو کرد.

ولی  امروزه سلفون از تمام فیلم های تقلید شده ی دیگر پرآوازه و پر مصرف تر می باشد، در ابتدا این کالا کاملا از مواد آلی ساخته می شدند.برای مثال از طریق فرایند پیچیده ی حل نمودن سلولز موجود در چوب، کرفس، پنبه و غیره به وجود می آید.از متریال غیر آلی که برای تولید سلفون  کاربرد دارد، می توان به Carbon sulfideاشاره کرد.

کاربرد سلفون

تولید سلفون در یک بازه ی زمانی کاملا متوقف شده بود زیرا محصولات دیگری جایگزین آن ها شدند، ولی دوباره توانست به بازار بازگردد و خود را به عنوان پلیمر خواهان طبیعت معرفی کند.در قرن بیست و یکم نگرانی جوامع درباره انباشته شدن مقدار زیادی از پلاستیک های تجزیه ناپذیر سبب شد که دوباره به استفاده از سلفون ها روی بیاورند.

این محصول توسط ژاک براندنبرگر اختراع شد، وی یک مهندس نساجی اهل کشور سوئیس بود، این فرد به فکر ابداع  پارچه ای ضد آب شد که با ریختن مایعات روی آن نم پس ندهد.

تاریخچه ی سلفون

سلفون برای اولین بار در سال 1908 اختراع شد،مخترع این محصول با استفاده از ویسکوز محلول ورقه های چسبی ایجاد نمود که تبدیل به لفاف های محکم و کشسان شدند. بعد از آن توسط فردی به نام ویلیام هیل چارچ فرمول ساخت آن کاملا دست کاری شد تا به خاصیت ضد رطوبت بودن آن افزوده شود.

این پارچه ها پتانسیل بسیار بالایی دارند که کاربرد های زیادی برای آن در نظر گرفته شده است، البته این مخترع سوئیسی در سال 1924 حق انحصاری تولید این محصول را به ایالات متحده فروخت.تولید سلفون در ابتدا از حل کردن سلولز اجسام مختلف به وجود می آمد.

 

مشخصات سلفون

این سلفون از سلولز تشکیل گردیده و برای تولید ویسکوز از طربق یک حمام اسیدی به حالت سلولز تبدل می شود، این محصولات خاصیت مقاومت در مقابل سرایت نم، باکتری و چربی ها را دارا می باشند.البته این فرایند تولید به زمان های گذشته باز می گردد ولی امروزه با فراگیر شدن ماشین های صنعتی تولید سلفون می توان شاهد تولید انبوه این محصول شد.

این محصول سبب شد که صنعت بسته بندی کالا های لوکس گسترش پیدا کند زیرا از نشستن گرد وخاک و آلاینده ها بر روی محصولات جلوگیری کرده و اجازه عبور مایعات را به داخل بسته بندی را نمی دهد.

سلفون ها یک ورقه ی بسیار نازک هستند که از سلولز  تشکیل شده اند، این محصول در برابر نفوذ مایعات مقاوم هستند و از عبور هوا به داخل مواد غذایی خودداری می کنند.این محصول شفاف بوده و به همین دلیل در صنعت بسته بندی مواد غذای از آن استفاده می شود تا محتویات درون بسته بندی برای مشتری آشکار شود.

از ویژگی های دیگر که این محصول دارد می توان به کمپوست پذیر بودن آن اشاره کرد زیرا از بیو مواد ها تشکیل شده اند، از فرایند لیوسل برای تولید سلفون بدون نیاز به Carbon disulfide استفاده می شود.

انواع سلفون

سلفون ها را می توان از نظر کاربردی که دارند در دسته بندی های مختلف قرار داد، میزان قطر آن ها متنوع هستند و این سبب شده که  به دو قسمت صنعتی و خانگی تبدیل شود.این محصول بر پایه ی موادی تشکیل شده است که از نفت خام هستند، نوع دیگراین سلفون وجود دارد که مبتنی بر چوب می باشد که در ادامه آن را تشریح می کنیم.

نوع پلی اتیلنی این محصول برای خوراکی های پخته شده، Polyvinyl chloride برای نگهداری محصولات خام مانند گوشت و پلی پروپیلن جهت بسته بندی در صنعت مورد استفاده قرار می گیرد.سلفون هایی که مبتنی بر چوب هستند  تنها نیمی از انرژی تولید سلفون بر پایه ی نفت را نیاز دارند.

تولید سلفون

لازم به ذکر است که سلفون فرایند بسیار پیچیده ای را پشت سر می گذارد تا تبدیل به این محصول مقاوم و ضد رطوبت شود، این کالا را می توان از مواد آلی یا غیر طبیعی تولید نمود.برای مثال سلولز موجود در چوب یک مواد آلی است که از طریق محلول کردن سلولز آن استخراج می شود و سپس تبدیل به پارچه های استرچی پلاستکی می گردد.

مواد اولیه ی غیر آلی که توسط  این ماده تولید می شود Carbon sulfide نام دارد، برای تولید این محصول به محلول ویسکوز نیاز داریم و از طریق حمام های اسیدی sulfuric acid و سدیم اکسترود تدیل می شود.

ساختار شیمیایی سلفون

سلفون یک لایه سلولزی پلیمر می باشد که از مواد طبیعی یاغیر طبیعی ساخته شده است، ماده ی اولیه ای که از طریق آن سلفون  تولید می شود یک خمیر حل شونده ای بوده که از نظر ظاهری شبیه به پنبه می باشد.

سلفون دارای نود الی نود و شش درصد سلولز می باشند که از طریق یک فرایندی با نام مرسریزاسیون است که در مواد قلیایی حل می شود.برای تولید سلفون هایی که در صنایع بسته بندی غذایی مورد استفاده قرار می گرند از مواد خام سلولزی استفاده می گردد، این محصول به گونه ای فرموله شده است که به طبیعت آسیبی وارد نکند.

خرید سلفون

در هنگام خرید سلفون باید به نکاتی توجه داشته باشید که بعد از خریدتان احساس رضایت داشته باشید، قبل از خرید به ضخامت این محصول توجه نمایید .به اندازه ی این سلفون ها دقت داشته باشید تا از عرض مناسبی بر خوردار باشد و فرایند پوشش دهی بدون هیچ نقصی انجام شود.

رنگ سلفون ازدیگر فاکتور های پر اهمیت در خرید است و به شما پیشنهاد می کنیم نوع شفاف و بی رنگ آن را خریداری نمایید.در صورتی که سلفون از بوی نامطبوعی برخوردار بود از خرید آن صرف نظر کنید زیرا نشان دهنده ی استفاده از مواد خام بی کیفیت در ساخت آن است.

قیمت سلفون

قیمت سلفون به عوامل متعددی بستگی دارد و از این عوامل می توان به نوسانات قیمت موجود در بازار اشاره کرد، کارشناسان ما می توانند شما را راهنمایی کنند تا بهترین انتخاب را داشته و از قیمت ها با خبر و از تجربه ی خرید مناسبی برخوردارشوید.

از عواملی که بر تغییر نرخ این محصولات اثر دارد میزان ضخامت و کیفیت مواد اولیه ی این محصول است، در صورتی که نیازمند به خرید این کالا هستید ولی از قیمت های خرید آگاهی ندارید به شما پیشنهاد می کنیم با کارشناسان ما تماس بگیرید.  

برچسب ها :
  • قیمت خرید سلفون کاربرد سلفون تاریخچه ی سلفون مشخصات سلفون تولید سلفون قیمت سلفون
نظر خود را بنویسید...